Fii sigur pe net help!  
raporteaza un abuz!   
 
 
 
   Concurs national

 Criterii de jurizare

 Concurs european

 Home

 Organizatori

 Parteneri Media

 Sponsori si parteneri

 Contact
 


Copyright ©2008 Positive Media

 
 


NOU: Citeste informatii despre noua editie:

Ziua Sigurantei pe Internet 2010


Safer Internet Day 2009

"Cine stie, Castiga!"

10 Februarie 2009

Participa acum la concursul european INSAFEQUEZ

"Safer Internet Day" ("Ziua Sigurantei pe Internet") este un eveniment de anvergura europeana ce are loc anual, fiind organizat sub egida Insafe (European Internet Safety Network), in cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene. Scopul acestei actiuni este constientizarea riscurilor navigarii nesupravegheate pe Internet de catre copii, parinti si profesori. La editia din 2008, Romania a castigat premiul I la categoria de varsta 5-10 ani, prin proiectul "I'm just a kid", realizat de o clasa de 18 copii de la Colegiul Gimnazial "Zaharia Boiu" din Sighisoara, judetul Mures, coordonati de d-na Daniela Dan.

Principalul obiectiv al Safer Internet Day 2009 este de a aduce impreuna sustinatori publici si privati relevanti, pentru a creste gradul de sensibilizare in utilizarea noilor tehnologii online, in special in randul copiilor si a tinerilor. Principalul obiectiv al Safer Internet Day 2009 este de a aduce impreuna sustinatori publici si privati relevanti, pentru a creste gradul de sensibilizare in utilizarea noilor tehnologii online, in special in randul copiilor si a tinerilor.

Regulamentul concursului

La nivel european, Insafe a lansat competia "Cine stie Castiga!", adresata copiilor cu varste Óntre 10 si 15 ani. Pentru a Óntelege importanta culturii generale si cat de util poate deveni Internet-ul Ón educatia copiiilor, concurentii sunt invitati sa raspunda la o serie de Óntrebari din domenii variate cum ar fi: cultura, geografie, istorie si, desigur, mijloacele de comunicare moderne.

Copiii se pot inscrie in consurs pe baza unui user si a unei parole, urmand ca apoi sa fie redirectionati spre panoul de unde isi pot alege temele pentru intrebari.

Castigatorii competitiei vor fi selectati si anuntati pe 16 Ianuarie, pe baza punctajului total si vor fi invitati la Luxembourg, pentru a participa la festivitatile "Safer Internet Day"2009.

Participa acum la concursul european INSAFEQUEZ, (sectiunea romana).


Va dorim mult succes!

home | despre proiect | articole | resurse | parteneri media | contact