Fii sigur pe net help!  
raporteaza un abuz!   
 
 
 
   Concurs national

 Criterii de jurizare

 Concurs european

 Home

 Organizatori

 Parteneri Media

 Sponsori si parteneri

 Contact
 


Copyright ©2008 Positive Media

 
 


NOU: Citeste informatii despre noua editie:

Ziua Sigurantei pe Internet 2010


Safer Internet Day 2009

"Familia mea Internauta!"

10 Februarie 2009

Depunerile proiectelor pentru concursul "Familia mea Internauta" s-au incheiat pe data de 5 Februarie, ora 12 (pranz) conform criteriilor de jurizare. Va multumim pentru participare!
Cu ocazia celei de a VI-a editii Safer Internet Day - Ziua Sigurantei pe Internet, Consortiul Sigur.info, format din Organizatia Salvati Copiii Romania, Positive Media si Focus - Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, organizeaza la nivel national concursul cu tema "Familia mea Internauta!". Competitia are ca scop constientizarea de catre copii si tineri, dar si de catre parinti, a pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet.

Cine poate participa?

Copiii si tinerii intre 6 si 19 ani sunt invitati sa participe cu proiecte multimedia in care vor incerca sa ilustreze relatia copii - parinti vizavi de utilizarea in siguranta a Internet-ului in familie.

Toti cei interesati de participarea la concurs, trebuie sa se inscrie completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului, vor fi transferati pe o alta pagina pentru a putea trimite si proiectul.

Regulament

Obiectivul principal al concursului este transmiterea unui mesaj de constientizare despre etica si siguranta folosirii tehnologiei comunicatiei si informatiei, mai precis a Internet-ului si a telefoniei mobile. Copiii vor lucra individual sau Ón echipe formate din maxim 3 copii si vor fi coordonati de catre un adult: parinte, invatator sau profesor. Proiectele vor putea fi trimise in unul din urmatoarele formate: material electronic ce va putea fi printat (desene, postere, fluturasi), prezentari Power Point, prezentari Ón Flash, video (filmulete realizate cu telefonul mobil, camera foto sau video). Marimea fisierului nu trebuie sa depaseasca 8 Mb si sa nu dureze mai mult de 2 minute. Vezi intregul REGULAMENT al concursului "Ziua Sigurantei pe Internet" 2009.

Care este perioada de desfasurare a concursului?
  • 15 Decembrie 2008 - 5 Februarie 2009 - Realizarea si trimiterea proiectelor;

  • 6 - 9 Februarie 2009 - Desemnarea castigatorilor;

  • 10 Februarie 2009 - Anuntarea castigatorilor in cadrul unei conferinte de presa;

  • Va dorim mult Succes!


home | despre proiect | articole | resurse | parteneri media | contact